Projekt børneværelse

Mit store projekt i øjeblikket er børneværelset.


Jeg vil så gerne lave et børneværelse med en masse glade farver og lækre retro tekstiler og tapeter, for hvilket barn vil ikke finde det inspirerende? Min store udfordring er, at Ayda og Malik deler værelse, så det skal både passe til en pige og en dreng, men det hjælper jo lidt med alle de glade retro farver :-)

Jeg har længe ledt efter nogle junior senge med 60'er udtryk, og jeg havde en helt klar forestilling om hvordan de skulle se ud, som jeg har med så mange ting, men det kan være svært at finde lige præcis det man går og forestiller sig. Jeg fandt så istedet to ens junior karlekammersenge, der er meget enkle, og rigtig fine. Jeg måtte en tur til fyn for at hente dem, så min mor og stedfars autocamper blev pakket med min dejlige veninde Margit, og så gik turen til fyn, hvor vi også fik kikket på lidt fynsk bondegårds idyl, hos et par ejendomsmæglere. Meget fristende !!!! Vi fik proppet sengene ind i autocamperen, og så gik turen hjemad til sjælland.

Sengene er SÅ fine, men fylder dog en del. Godt at Ayda og Malik har så stort et værelse.
Udover sengene kommer værelset til at blive domineret af et legekøkken, da de begge to elsker at lege sammen med legekøkken og legemad. Køkkenet er fra Ikea, men har fået sig en lille make over. Skufferne er fra Trævarerfabrikkens Udsalg, men jeg tror nok at jeg skal have en mere. De små skuffer er super gode til legemaden, så der er lidt samling på det hele. Men jeg er da langt fra færdig endnu!


Er lige ved at male et par dør knopper, som jeg udskifter med de noget kedelige plastik håndtag der var på. Jeg tror nok at de ender med at blive røde....

Dukkehus så fint.
Jeg er så heldig at have fået lov til at arve min stedfars morfars dukkehus, som han selv har lavet. Det er så fint, og har noget gammelt tapet i. Nu skal jeg bare finde møbler der passer til. Har en lille samling af fine små dukker, der passer så fint til. Ja projekter løber jeg nok ikke tør for, lige forløbigt :-)


22. juli 2010

Så fik jeg hentet min tallerkenrække op fra depotrummet. Jeg har fået den af min søde veninde, Margit, der fandt den hos en ældre dame, hvor den bare stod til forfald. Hun spurgte om ikke hun kunne få lov at få den, og heldig var jeg. Se det er en rigtig sød veninde :-) Jeg skal have den slebet og malet i rød. Den er jo ellers dyr, sådan én.


Lidt kitch, skal vi også have. Jeg fandt dette trofæ på et loppemarked, som jeg malede lyserødt, og så tapetserede bagbeklædningen, og straks var den så fin....
Blev inspireret af en af mine "byttevenner" inde på Trendsales. Den samme der har syet det flotte tæppe, der ligger i Aydas seng.Jeg tænker faktisk, at de også kan bruges som knager!!!!!

2 kommentarer:

 1. Er du gal nogle flotte senge.
  Det bliver da et dejligt værelse.
  -heldige unger.
  Sjov ide med trofæet.

  SvarSlet
 2. Tak for det Helene.

  Jeg er også glad for dem. De er jo lidt store de senge, men jeg synes også at det er vigtigt at de har et sted som de føler er deres private "helle", når det er, at de deler værelse, og stort set alt andet.

  Mvh Ann

  SvarSlet