onsdag den 23. juni 2010

6 års fødselsdag

Så er det snart.

Min datter fylder 6 år d. 13 juli, og der skal sendes invitationer ud til alle tøserne som hun skal gå i skole med efetr sommerferien. Hun er allerede startet på fritidshjem, så hun kender godt pigerne.
Ayda er jo en lille prinsesse, så jeg må jo prøve at efterleve hendes ønsker, selv om jeg selv slet ikke er til tøsetyl og pink, men.... det er jo ikke min fødselsdag!
Sidste år holdt jeg et rigtig te-selskab for de små prinsesser, og de hyggede sig rigtig med små sandwich, kys og te.
Jeg var meget inspireret af Tea Time, der ligger i Birkegade i København. Det er den skønneste lille butik/tesalon, hvor det gennemgående farvetema er lyserødt. Et herligt sted at tage sine piger med på tøsetur, hvis de er til sådan noget. Det kan varmt anbefales. Jeg har før været afsted med nogle veninder og vores piger, og det er bare SÅ hyggeligt.

Men det skulle jo ikke være mindre hyggeligt, fordi vi var hjemme, så jeg fandt en pavillion på tilbud hos Harald nyborg, og så havde jeg selv noget meget gyldent stof, jeg har haft med hjem fra tyrkiet, blandet med lidt tyl fra Stof og Stil. Meningen var at vi skulle have været udenfor, men vejret var desværre ikke til at stole på.Roserne var min datters ønske. Hun elsker blomster, og det var meget vigtigt for hende at få det med. De var hængt op i fiskesnøre i små vaser med rund bund.


Hvilket tema skal jeg vælge i år!!
Jeg tror at hendes fødselsdag i år skal være meget farverig, selvfølgelig med flest tøsefarver. Jeg har aftalt med Ayda, at vi tager en tur i skoven for at finde nogle grene, som vi så kan male i farver, og bruge som pynt, det tror jeg kunne blive flot, men nu må vi jo se. Jeg finder på som tingene udvikler sig. Det er sådan jeg arbejder bedst.


Jeg er i gang med at lave invitationerne. Det bliver rimelige enkle. Jeg har brugt noget af mit ynglings tapet som forside på kortene. Jeg fandt noget sølvfarvet pap, som kunne bruges som kort, og indersiden bliver gul eller lyserød med tekst, og den bliver syet fast, og det skulle jeg gerne nå, inden jeg tager på arbejde.
Nu skal jeg igang med at lave lidt mad til i aften, men jeg skal nok komme med flere billeder, når jeg når så langt med kortene :-)
Lad os håbe på godt vejr!3 kommentarer:

 1. Jeg kunne godt tænke mig at bytte lidt tapet med dig. Du kan kigge mit tapet på min blog (link i højre side med tapet change-away). Har du også retro stoffer?

  SvarSlet
 2. Hvorfor har jeg først set din blog nu, du har jo en fantastisk samling tapet, hvad tager du for det?
  hvis det kan ha nogen interesse har jeg også lidt tapet jeg gerne bytter med på min bytte blog :)

  Kh sara

  SvarSlet
 3. Hej Sarah

  Tak, skal du have. Jeg er jo helt ny her i blogland, så det er jo nok derfor du ikke har set min blog før :-) Jeg har dog været lidt optaget den sidste uge... af at holde ferie ;-), så undskyld det sene svar. Jeg har i øjeblikket sat mit tapet ned fra 89,- til 79,- pr. meter, men jeg sælger det også i mindre stykker.
  Rigtig lækker blog du også har. Hvis vi skulle bytte noget, ville jeg være mest interesseret i noget retrostof, har du noget lækkert liggende?

  Ha' en god dag

  Mvh Ann

  SvarSlet